Joikuoflife

Asiakkaaksi

JOIKUN ASIAKKAITA

ovat sote-alan organisaatiot, jotka tarvitsevat kokeneita sijaisia

Joikun asiakkaana voit huokaista helpotuksesta. Saat oman luotettavan ja motivoituneen keikkalaispoolin sijaistarpeisiisi, helpon netissä toimivan JoikuNapin, jota painamalla voit tilata sijaisen 24/7 sekä kätevän raportoinnin, josta voit seurata kuka keikkalainen tulee hoitamaan vuoron.

MOTIVOITUNEITA SIJAISIA

erilaisiin sote-alan tehtäviin

Joikulaiset ovat joukko kokeneita hoitajia, jotka ovat tehneet pitkän uran eri sosiaali- ja terveydenhoidon organisaatioissa. Joikusta löydät motivoituneet sijaiset palvelukotiin, kotihoitoon, työterveyteen, laboratorioon, lastenhoitoon, sairaanhoitoon sekä sote-alan asiakaspalvelu- ja muihin tehtäviin.

OTA YHTEYTTÄ JA TEE SOPIMUS!

PALVELUMME

helpottavat arkea eri tilanteissa

NOPSA

nopeat yksittäiset keikat

Joikulainen kutsutaan yksittäiselle sijaistuskeikalle arkena, viikonloppuna tai pyhänä. Yhden vuoron pituus on 4-10 h. Ensisijaisesti Nopsa-keikat ovat aamu-, ilta- tai välivuoroja, mutta myös yövuorot ovat mahdollisia.

TILKKI

säännöllisesti toistuvat keikat

Joikulainen kutsutaan toistuviin työvuoroihin, joilla tasataan esimerkiksi ruuhkahuippuja tai laajennetaan palvelua. Vuorojen pituudet ovat 4-10 h. Tilkki-keikat ovat ensisijaisesti aamu-, ilta- tai välivuoroja.

TYYNI

pidemmät sijaisuudet

Joikulainen kutsutaan sijaistamaan esimerkiksi pidemmän sairasloman, kesäloman tai opintovapaan.
Koko- tai osa-aikaisen sijaisuuden voi toteuttaa yksi joikulainen tai joikulaisten tiimi.

JOIKUNAPPI

Joikun asiakkaana saat käyttöösi JoikuNapin, verkossa toimivan näppärän tilauspalvelun. JoikuNapilla kutsut joikulaisen keikalle helposti ja nopeasti. Palvelusta näet, kuka omasta joikulaisten poolistasi pääsee tekemään keikan ja voit palata raporttiin katsomaan toteutuneita tilauksia.

Näppärä ja nopea keikkalaisen tilaaminen

MATKA

Joikun asiakkaaksi

1.

Valitaan teille sopivat palvelut ja määritellään joikulaisten profiilit – Joiku valitsee teille oikeat tekijät.

2.

Sovitaan ryhmähaastattelu ja varmistetaan, että joikulaiset sopivat tiimiinne.

3.

Perehdytetään joikulaiset ja aloitetaan keikkailu – keikkatilaukset tehdään JoikuNappia painamalla.

PROJEKTIYHTEISTYÖ

kehittämisessä & kasvussa

Joiku taipuu keikkailun ja sijaistusten lisäksi myös kumppaniksi erilaisiin projekteihin ja kehityshankkeisiin. Joikulaisia on hyödynnetty muun muassa työterveydessä aamuruuhkien helpottamisessa, jonojen purussa tai uusien palveluiden testauksissa. Joiku on myös hyvä kumppani, kun haluatte laajentaa ja kasvattaa toimintaanne. Ole yhteydessä myyntiimme, niin pohditaan vaihtoehtoisia tapoja ratkaista haasteenne.

OLE YHTEYDESSÄ MYYNTIIMME!