ELÄKKEELLÄ OLEVA HOITAJA, YLIVOIMAISESTI KOKENUT AMMATTILAINEN

Ikärikas mademoiselle*,
hoitoalan lämpöisin elle.
Naururyppy, hyvä sydän,
haluamme sinun seuraamme pysähtyvän.

(*tai monsieur)

Joiku on uudenlainen hyvinvointiyhteisö ja työpaikka, joka on suunniteltu erityisesti eläkeikäisten hoitajien toiveita vastaavaksi. Sote-organisaatioille tarjoamme onnellisia, motivoituneita ja ylivoimaisen kokeneita hoitajia vaihteleviin työvoimatarpeisiin. Nyt etsinnässä on osaajia hammashoitajan ja suuhygienistin tehtäviin Tampereelle! Olisiko sinusta joikulaiseksi?

Joiku-tiimimme tulee tekemään hammashoitoa tarjoavissa kumppaniyrityksissämme keikkoja ja sijaistuksia – lyhyitä keikkoja silloin tällöin, toistuvia vuoroja helpottamaan ruuhka-aikoja tai tarvittaessa pidempiä sijaistuksia. Joikulainen voi itse päättää, milloin on käytettävissä joustavana apuvoimana.

Toivomme sinulta vankkaa kokemusta hammashoitajan tai suuhygienistin tehtävistä, sekä lämminhenkistä ja pilkehtivää palveluasennetta. Olet koulutukseltasi hammashoitaja tai suuhygienisti ja omaat riittävät it-taidot tukijärjestelmien käyttöön.

Hammashoitajana sinulla on kokemusta toimenpiteissä avustamisesta, itsenäisestä vastaanottotyöstä sekä muista hammashoitajan työtehtävistä. Suuhygienistina sinulla on kokemusta itsenäisestä vastaanottotyöstä ja puhelimitse tapahtuvasta hoidon tarpeen arvioinnista, neuvonnasta.

Mikäli pesti voisi kiinnostaa, olehan rohkeasti Joikuun yhteydessä!

Lähetä hakemus >>

Lisätietoja:
Joiku of Life // asiakaspalvelu
0400 353 070

 

%d bloggers like this: