ELÄKKEELLÄ OLEVA, HOIVA- TAI TERVEYSALAN AMMATTILAINEN

Ikärikas mademoiselle*,
hoitoalan lämpöisin elle.
Naururyppy, hyvä sydän,
haluamme sinun seuraamme pysähtyvän.

(*tai monsieur)

Joiku on uudenlainen hyvinvointiyhteisö ja työpaikka, joka on suunniteltu erityisesti eläkeikäisten hoitajien toiveita vastaavaksi. Joiku-tiimimme tekee hoiva- ja terveyspalveluja tarjoavissa kumppaniyrityksissämme keikkoja ja sijaistuksia – lyhyitä keikkoja silloin tällöin, toistuvia vuoroja helpottamaan ruuhka-aikoja tai tarvittaessa pidempiä sijaistuksia. Joikulainen voi itse päättää, milloin on käytettävissä joustavana apuvoimana – Lapin vaellusten, Espanjan reissujen ja mummoilun tai pappailun lomassa.

Olisiko sinusta joikulaiseksi, mutta avoimien paikkojemme listalta ei vielä löytynyt juuri sinulle sopivaa tehtävää? Toimintamme kasvaa vinhaa vauhtia ja pilkehtivä tiimimme etsii jatkuvasti uusia vahvistuksia joukkoomme.

Olit sitten lähihoitaja, sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, lastenhoitaja, työterveyshoitaja, hoiva-avustaja, röntgenhoitaja, laboratoriohoitaja/bioanalyytikko tai muu hoiva-alan ammattilainen, olethan rohkeasti allekirjoittaneeseen yhteydessä! Meille aukeaa jatkuvasti uusia paikkoja, joten jättämällä tietosi meille saamme heti otettua yhteyttä, kun juuri sinulle sopivia ja toiveisiisi vastaavia tehtäviä aukeaa.

Lähetä hakemus >>

Lisätietoja:
Joiku of Life // asiakaspalvelu
0400 353 070

 

%d bloggers like this: