ELÄKKEELLÄ OLEVA, HOIVA- TAI TERVEYSALAN AMMATTILAINEN

Ikärikas mademoiselle*,
hoitoalan lämpöisin elle.
Naururyppy, hyvä sydän,
haluamme sinun seuraamme pysähtyvän.

(*tai monsieur)

Joiku on uudenlainen hyvinvointiyhteisö ja työpaikka, joka on suunniteltu erityisesti eläkeikäisten hoitajien toiveita vastaavaksi. Toimintamme kasvaa vinhaa vauhtia ja pilkehtivä tiimimme on seuraavaksi suuntaamassa kotipaikkakunnaltaan Tampereelta kohti Helsinkiä.  Etsimme nyt avoimella hakemuksella uusia vahvistuksia Helsingin joukkoihimme. Olisiko sinusta joikulaiseksi?

Helsinkiin kevään aikana muodostettava Joiku-tiimimme tulee tekemään hoivapalveluja tarjoavissa kumppaniyrityksissämme keikkoja ja sijaistuksia – lyhyitä keikkoja silloin tällöin, toistuvia vuoroja helpottamaan ruuhka-aikoja tai tarvittaessa pidempiä sijaistuksia. Joikulainen voi itse päättää, milloin on käytettävissä joustavana apuvoimana – Lapin vaellusten, Espanjan reissujen ja mummoilun tai pappailun lomassa.

Haluaisitko eläkkeellä löytää uudenlaisen yhteisön ja tehdä ohessa keikkatöitä? Olit sitten lähihoitaja, sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, lastenhoitaja, työterveyshoitaja, hoiva-avustaja tai muu hoiva-alan ammattilainen, olethan rohkeasti allekirjoittaneeseen yhteydessä! Meille aukeaa jatkuvasti uusia paikkoja, joten jättämällä tietosi meille saamme heti otettua yhteyttä, kun juuri sinulle sopivia ja toiveisiisi vastaavia tehtäviä löytyy.

Lähetä hakemus >>

Lisätietoja:
Joiku of Life // asiakaspalvelu
0400 353 070

 

%d bloggers like this: