ELÄKKEELLÄ OLEVA, KEHITYSVAMMAISTEN HOIVATYÖSTÄ KOKEMUSTA OMAAVA HOIVA-AVUSTAJA

Ikärikas mademoiselle*,
hoitoalan lämpöisin elle.
Naururyppy, hyvä sydän,
haluamme sinun seuraamme pysähtyvän.

(*tai monsieur)

Joiku on uudenlainen hyvinvointiyhteisö ja työpaikka, joka on suunniteltu erityisesti eläkeikäisten hoitajien toiveita vastaavaksi. Toimintamme kasvaa vinhaa vauhtia ja pilkehtivä hoivatiimimme Pirkanmaalla etsii nyt täydennystä joukkoihinsa! Olisiko sinusta joikulaiseksi?

Joikulaiset tekevät hoivapalveluja tarjoavissa kumppaniyrityksissämme keikkoja ja sijaistuksia – lyhyitä keikkoja silloin tällöin, toistuvia vuoroja helpottamaan ruuhka-aikoja tai tarvittaessa pidempiä sijaistuksia. Nyt tarvetta olisi kehitysvammatyöstä kokemusta omaaville, lämpöisille hoiva-avustajalle. Joikulainen voi itse päättää, milloin on käytettävissä joustavana apuvoimana – Lapin vaellusten, Espanjan reissujen ja mummoilun tai pappailun lomassa.

Työtä tehdään työparin kanssa. Tehtävään edellytetään hygieniapassia sekä EA1 ja EA2 -kurssit olisi hyvä olla suoritettuna. Eduksi katsotaan  kokemus viriketoiminnan ohjaamisesta.  Ja mikäli osaamisvalikoimastasi sattuu löytymään kokemus matonloimien laitosta, niin siinäpä vasta hauska plussa tähän työhön! 🙂

Mikäli pesti voisi kiinnostaa, olehan rohkeasti Joikuun yhteydessä!

Lisätietoja:
Joiku of Life // asiakaspalvelu
0400 353 070

 

%d bloggers like this: