ELÄKKEELLÄ OLEVA HOIVA-AVUSTAJA TAI KOTIPALVELUTYÖNTEKIJÄ TAMPEREELLE

Ikärikas mademoiselle*,
hoitoalan lämpöisin elle.
Naururyppy, hyvä sydän,
haluamme sinun seuraamme pysähtyvän.

(*tai monsieur)

Joiku on uudenlainen hyvinvointiyhteisö ja työpaikka, joka on suunniteltu erityisesti eläkeikäisten hoitajien toiveita vastaavaksi. Toimintamme kasvaa vinhaa vauhtia ja pilkehtivät etsimme nyt täydennystä hoiva- ja kotipalvelutiimeihimme! Olisiko sinusta joikulaiseksi?

Joikulaiset tekevät hoivapalveluja tarjoavissa kumppaniyrityksissämme keikkoja ja sijaistuksia – lyhyitä keikkoja silloin tällöin, toistuvia vuoroja helpottamaan ruuhka-aikoja tai tarvittaessa pidempiä sijaistuksia. Joikulainen voi itse päättää, milloin on käytettävissä joustavana apuvoimana – Lapin vaellusten, Espanjan reissujen ja mummoilun tai pappailun lomassa.

Hoiva-avustajana tehtäviisi kuuluu palvelukodin asukkaiden ei-hoidollinen avustaminen: saattaminen esimerkiksi lääkärikäynneille ja saunavuoroille tai palvelukodin päivätoiminnassa avittaminen. Kotipalvelutyöntekijänä tehtäviisi lukeutuvat monipuoliset, asiakkaan kotona asumista tukevat ei-hoidolliset tehtävät, joihin saattaa kuulua esimerkiksi siivousta, kaupassakäyntiä ja kotitöissä avustamista.

Tehtäviin ei edellytetä alan koulutusta. Toivomme sinulta lämpöistä asiakaspalveluasennetta sekä kokemusta vanhusten kanssa toimimisesta ja/tai siistimisestä. Mikäli pesti voisi kiinnostaa, olehan rohkeasti allekirjoittaneeseen yhteydessä!

Lisätietoja:

Jenna Mäkelä
Joiku of Life
0400 353 463
jenna@joikuoflife.fi

%d bloggers like this: