ELÄKKEELLÄ OLEVA HOITAJA, YLIVOIMAISESTI KOKENUT AMMATTILAINEN

Ikärikas mademoiselle*,
hoitoalan lämpöisin elle.
Naururyppy, hyvä sydän,
haluamme sinun seuraamme pysähtyvän.

(*tai monsieur)

Joiku on uudenlainen hyvinvointiyhteisö ja työpaikka, joka on suunniteltu erityisesti eläkeikäisten hoitajien toiveita vastaavaksi. Sote-organisaatioille tarjoamme onnellisia, motivoituneita ja ylivoimaisen kokeneita hoitajia vaihteleviin työvoimatarpeisiin. Toimintamme kasvaa vinhaa vauhtia ja etsimme tekijöitä laboratoriohoitajan tehtäviin Tampereelle! Olisiko sinusta joikulaiseksi?

Joiku-tiimimme tulee tekemään laboratoriopalveluja tarjoavissa kumppaniyrityksissämme keikkoja ja sijaistuksia – lyhyitä keikkoja silloin tällöin, toistuvia vuoroja helpottamaan ruuhka-aikoja tai tarvittaessa pidempiä sijaistuksia. Joikulainen voi itse päättää, milloin on käytettävissä joustavana apuvoimana. Toivomme sinulta vankkaa kokemusta näytteenotosta ja asiakaspalvelusta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä pilkehtivää asennetta.

Olet koulutukseltasi laboratoriohoitaja, bioanalyytikko tai lähihoitaja, jolla on näytteenottokoulutus sekä -kokemusta. Kokemus vierianalytiikasta on eduksi. Mikäli pesti voisi kiinnostaa, olehan rohkeasti allekirjoittaneeseen yhteydessä!

Lisätietoja:

Jenna Mäkelä
Joiku of Life
0400 353 463
jenna@joikuoflife.fi