ELÄKKEELLÄ OLEVA, KOTIHOITOON ERIKOISTUNUT LÄHIHOITAJA

Ikärikas mademoiselle*,
hoitoalan lämpöisin elle.
Naururyppy, hyvä sydän,
haluamme sinun seuraamme pysähtyvän.

(*tai monsieur)

Joiku on uudenlainen hyvinvointiyhteisö ja työpaikka, joka on suunniteltu erityisesti eläkeikäisten hoitajien toiveita vastaavaksi. Toimintamme kasvaa vinhaa vauhtia ja pilkehtivät hoivatiimimme pääkaupunkiseudulla etsii nyt täydennystä joukkoihinsa! Olisiko sinusta joikulaiseksi?

Joikulaiset tekevät hoivapalveluja tarjoavissa kumppaniyrityksissämme keikkoja ja sijaistuksia – lyhyitä keikkoja silloin tällöin, toistuvia vuoroja helpottamaan ruuhka-aikoja tai tarvittaessa pidempiä sijaistuksia. Nyt tarvetta olisi kotihoidosta parista kokemusta omaaville, lämpöisille lähihoitajille. Joikulainen voi itse päättää, milloin on käytettävissä joustavana apuvoimana – Lapin vaellusten, Espanjan reissujen ja mummoilun tai pappailun lomassa.

Kumppaniyrityksemme tarjoaa ympärivuorokautista hoitoa kotona asuville asiakkailleen. Jokaisella asiakkaalla on oma hoitorinki, jossa hänen luonaan on hoitaja ympäri vuorokauden. Nyt etsimme kokeneita tekijöitä mukaan hoitorinkeihin. Keikoilla asiakasryhmänä ovat pääosiin 30-60 vuotiaat. Työvuoroja on tarjolla sekä aamu-, ilta- että yöaikaan Helsingin, Vantaan ja Espoon alueella. Koko työvuoro ollaan yhden asiakkaan luona.

Tehtävään edellytetään lähihoitajan tai perushoitajan koulutus. Eduksi työssä on voimassa olevat lääkeluvat sekä DomaCare -potilastietojärjestelmän tuntemus. Ennen keikkailun aloittamista sinut perehdytetään työhön, ja aluksi työparin kanssa perehdyt yhden asiakkaan hoitorinkiin.

Mikäli pesti voisi kiinnostaa, olehan rohkeasti Joikuun yhteydessä!

Lähetä hakemus >>

Lisätietoja:
Joiku of Life // asiakaspalvelu
0400 353 070

%d bloggers like this: