ELÄKKEELLÄ OLEVA KOTIHOIDON OSAAJA

Ikärikas mademoiselle*,
hoitoalan lämpöisin elle.
Naururyppy, hyvä sydän,
haluamme sinun seuraamme pysähtyvän.

(*tai monsieur)

Joiku on uudenlainen hyvinvointiyhteisö ja työpaikka, joka on suunniteltu erityisesti eläkeikäisten hoitajien toiveita vastaavaksi. Toimintamme kasvaa vinhaa vauhtia ja etsimme nyt tekijöitä hoivatiimiimme Riihimäelle! Olisiko sinusta joikulaiseksi?

Joikulaiset tekevät hoivapalveluja tarjoavissa kumppaniyrityksissämme keikkoja ja sijaistuksia – lyhyitä keikkoja silloin tällöin, toistuvia vuoroja helpottamaan ruuhka-aikoja tai tarvittaessa pidempiä sijaistuksia. Nyt tarvetta olisi kotihoidon parista kokemusta omaaville, lämpöisille lähihoitajille ja sairaanhoitajille. Joikulainen voi itse päättää, milloin on käytettävissä joustavana apuvoimana – Lapin vaellusten, Espanjan reissujen ja mummoilun tai pappailun lomassa.

Kotihoidon tehtäviin tarvitaan lähihoitajan tai sairaanhoitajan koulutus. Keikoilla asiakasryhmänä ovat pääosin kotona asuvat ikäihmiset sekä mielenterveyskuntoutujat. Vuorojen pituudet vaihtelevat 4-12 tunnin välillä oman jaksamisesi mukaan.

Edellytyksenä tehtävään on kokemus ikääntyneiden kanssa työskentelystä. Ajokortti sekä voimassa olevat lääkeluvat ovat toivottavat. Asiakkaalta saat keikoille käyttöösi työpuhelimen sekä auton niin halutessasi.

Mikäli pesti voisi kiinnostaa, olehan rohkeasti Joikuun yhteydessä!

Lisätietoja:
Joiku of Life // asiakaspalvelu
0400 353 070

%d bloggers like this: