KOTIHOITOON ERIKOISTUNUT KONKARIHOITAJA

Ikärikas mademoiselle*,
hoitoalan lämpöisin elle.
Naururyppy, hyvä sydän,
haluamme sinun seuraamme pysähtyvän.

(*tai monsieur)

Joiku on uudenlainen hyvinvointiyhteisö ja työpaikka, joka on suunniteltu erityisesti eläkeikäisten hoitajien toiveita vastaavaksi. Toimintamme kasvaa vinhaa vauhtia ja pilkehtivät hoivatiimimme pääkaupunkiseudulla etsii nyt täydennystä joukkoihinsa! Olisiko sinusta joikulaiseksi?

Joikulaiset tekevät hoivapalveluja tarjoavissa kumppaniyrityksissämme keikkoja ja sijaistuksia – lyhyitä keikkoja silloin tällöin, toistuvia vuoroja helpottamaan ruuhka-aikoja tai tarvittaessa pidempiä sijaistuksia. Nyt tarvetta olisi kotihoidosta parista kokemusta omaaville, lämpöisille lähihoitajille. Joikulainen voi itse päättää, milloin on käytettävissä joustavana apuvoimana – Lapin vaellusten, Espanjan reissujen ja mummoilun tai pappailun lomassa.

Kotihoidon tehtäviin tarvitaan lähihoitajan tai perushoitajan koulutus. Keikoilla asiakasryhmänä ovat pääosiin ikääntyneet, kotona asuvat muistisairaat. Yhden asiakkaan luona ollaan aina vähintään tunti, usein pidempäänkin. Työnkuva koostuu kokonaisvaltaisesta hoivasta, johon kuuluu mm. lääkkeiden anto, haavahoidot, pukemiset sekä myös avustamista kaupassa käynnissä, teatterireissulla tai pienimuotoisessa kodin siistimisessä. Työvuoroja on tarjolla sekä aamu- että ilta-aikaan toiveesi mukaisesti joko Helsingin tai Espoon alueella.

Edellytyksenä tehtävään on kokemus ikääntyneiden muistisairaiden kanssa työskentelystä ja voimassa olevat lääkeluvat. Työhön tarvitset myös ajokortin ja kokemusta Helsingissä ajamisesta. Asiakkaalta saat keikoille käyttöösi auton sekä työpuhelimen.

Mikäli pesti voisi kiinnostaa, olehan rohkeasti Joikuun yhteydessä!

Lähetä hakemus >>

Lisätietoja:
Joiku of Life // asiakaspalvelu
0400 353 070

%d bloggers like this: