ELÄKKEELLÄ OLEVA, KOTIHOITOON ERIKOISTUNUT LÄHIHOITAJA

Ikärikas mademoiselle*,
hoitoalan lämpöisin elle.
Naururyppy, hyvä sydän,
haluamme sinun seuraamme pysähtyvän.

(*tai monsieur)

Joiku on uudenlainen hyvinvointiyhteisö ja työpaikka, joka on suunniteltu erityisesti eläkeikäisten hoitajien toiveita vastaavaksi. Toimintamme kasvaa vinhaa vauhtia ja pilkehtivät hoivatiimimme Pirkanmaalla etsii nyt täydennystä joukkoihinsa! Olisiko sinusta joikulaiseksi?

Joikulaiset tekevät hoivapalveluja tarjoavissa kumppaniyrityksissämme keikkoja ja sijaistuksia – lyhyitä keikkoja silloin tällöin, toistuvia vuoroja helpottamaan ruuhka-aikoja tai tarvittaessa pidempiä sijaistuksia. Nyt tarvetta olisi kotihoidosta parista kokemusta omaaville, lämpöisille lähihoitajille. Joikulainen voi itse päättää, milloin on käytettävissä joustavana apuvoimana – Lapin vaellusten, Espanjan reissujen ja mummoilun tai pappailun lomassa.

Asiakasyrityksemme tarjoaa monenlaisia palveluita, joista joikulainen voi tehdä keikkoja itselleen mieluisimpiin tehtäviin: kotihoitoa, lastenhoitoa perheisiin, päivätoimintaa ja saunotusta. Voit myös valita, teetkö keikkoja mieluiten Ylöjärvellä, Tampereella, Kangasalla vai Nokialla. Keikat ovat pääasiassa arkena klo 8–16 välissä.

Tehtäviin tarvitaan lähihoitajan tai perushoitajan koulutus. Edellytyksenä on kokemus lasten, ikäihmisten ja muistisairaiden kanssa työskentelystä kotihoidossa. Kokemus viriketoiminnan vetämisestä katsotaan eduksi.  Kotihoidossa edellytyksenä on voimassa olevat lääkeluvat, mutta uupuvat luvat voit tarvittaessa suorittaa Joikun järjestämässä koulutuksessa.

Mikäli pesti voisi kiinnostaa, olehan rohkeasti Joikuun yhteydessä!

Lisätietoja:
Joiku of Life // asiakaspalvelu
0400 353 070

%d bloggers like this: