ELÄKKEELLÄ OLEVA SAIRAANHOITAJA/TERVEYDENHOITAJA, YLIVOIMAISESTI KOKENUT AMMATTILAINEN

Ikärikas mademoiselle*,
hoitoalan lämpöisin elle.
Naururyppy, hyvä sydän,
haluamme sinun seuraamme pysähtyvän.

(*tai monsieur)

Joiku on uudenlainen hyvinvointiyhteisö ja työpaikka, joka on suunniteltu erityisesti eläkeikäisten hoitajien toiveita vastaavaksi. Sote-organisaatioille tarjoamme onnellisia, motivoituneita ja ylivoimaisen kokeneita osaajia vaihteleviin työvoimatarpeisiin. Toimintamme kasvaa vinhaa vauhtia ja etsimme tekijöiksi sairaanhoitajia ja terveydenhoitajia vastaanottotehtäviin Tampereelle! Olisiko sinusta joikulaiseksi?

Joiku-tiimimme tulee tekemään kumppaniyrityksessämme keikkoja ja sijaistuksia – lyhyitä keikkoja silloin tällöin, toistuvia vuoroja helpottamaan ruuhka-aikoja tai tarvittaessa pidempiä sijaistuksia. Joikulainen voi itse päättää, milloin on käytettävissä joustavana apuvoimana. Toivomme sinulta vankkaa kokemusta vastaanottotyöstä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä pilkehtivää asennetta.

Haemme sairaanhoitajia tai terveydenhoitajia, jolla on kokemusta hoidon tarpeen arvioinnista, neuvonnasta sekä ajanvarauksesta. Hallitset itsenäisen vastaanottotyön, terveysneuvonnan, toimenpiteissä avustamisen ja muut terveysaseman sairaanhoidolliset työtehtävät. Eduksi on, mikäli olet työskennellyt jollakin Tampereen kaupungin terveysasemalla, jolloin hallitset kumppaniyrityksessämme käytössä olevan Pegasos -potilastietojärjestelmän. Voimassa olevat lääkeluvat ja toimikortti sekä englannin kielen osaaminen ovat myös plussaa.

Mikäli pesti voisi kiinnostaa, olehan rohkeasti allekirjoittaneeseen yhteydessä!

Lisätietoja:

Jenna Mäkelä
Rekrytointi
Joiku of Life
0400 353 463
jenna@joikuoflife.fi

%d bloggers like this: