ELÄKKEELLÄ OLEVA TYÖTERVEYSHOITAJA, YLIVOIMAISESTI KOKENUT AMMATTILAINEN

Ikärikas mademoiselle*,
hoitoalan lämpöisin elle.
Naururyppy, hyvä sydän,
haluamme sinun seuraamme pysähtyvän.

(*tai monsieur)

Joiku on uudenlainen hyvinvointiyhteisö ja työpaikka, joka on suunniteltu erityisesti eläkeikäisten hoitajien toiveita vastaavaksi. Sote-organisaatioille tarjoamme onnellisia, motivoituneita ja ylivoimaisen kokeneita osaajia vaihteleviin työvoimatarpeisiin. Olisiko sinusta joikulaiseksi?

Joiku-tiimimme tulee tekemään kumppaniyrityksessämme keikkoja ja sijaistuksia – lyhyitä keikkoja silloin tällöin, toistuvia vuoroja helpottamaan ruuhka-aikoja tai tarvittaessa pidempiä sijaistuksia. Joikulainen voi itse päättää, milloin on käytettävissä joustavana apuvoimana.

Nyt etsimme työterveysalan kumppaniyrityksellemme Tampereelle työterveyshoitajia  puhelinasiakaspalveluun. Puhelimitse tehdään hoidon tarpeen arviointia, varauksia lääkäreille ja ohjataan laboratoriokokeisiin. Työtä voi tehdä asiakkaamme tiloissa sekä Tampereella että Valkeakoskella. Eduksi on kokemus Acute -potilastietojärjestelmän käytöstä, mutta tarvittaessa sen käyttöön opastetaan. Erityisesti toivomme sinulta  vankkaa kokemusta työterveysalalta, hyviä vuorovaikutustaitoja, pilkehtivää asennetta sekä hyvää ja joustavaa pelisilmää muuttuvissa tilanteissa.

Mikäli pesti voisi kiinnostaa, olehan rohkeasti allekirjoittaneeseen yhteydessä!

Lisätietoja:

Jenna Mäkelä
Rekrytointi
Joiku of Life
0400 353 463
jenna@joikuoflife.fi

%d bloggers like this: