ELÄKKEELLÄ OLEVA TYÖTERVEYSHOITAJA, YLIVOIMAISESTI KOKENUT AMMATTILAINEN

Ikärikas mademoiselle*,
hoitoalan lämpöisin elle.
Naururyppy, hyvä sydän,
haluamme sinun seuraamme pysähtyvän.

(*tai monsieur)

Joiku on uudenlainen hyvinvointiyhteisö ja työpaikka, joka on suunniteltu erityisesti eläkeikäisten hoitajien toiveita vastaavaksi. Sote-organisaatioille tarjoamme onnellisia, motivoituneita ja ylivoimaisen kokeneita osaajia vaihteleviin työvoimatarpeisiin. Olisiko sinusta joikulaiseksi?

Joiku-tiimimme tulee tekemään kumppaniyrityksessämme keikkoja ja sijaistuksia – lyhyitä keikkoja silloin tällöin, toistuvia vuoroja helpottamaan ruuhka-aikoja tai tarvittaessa pidempiä sijaistuksia. Joikulainen voi itse päättää, milloin on käytettävissä joustavana apuvoimana.

Nyt etsimme työterveysalan kumppaniyrityksellemme Tampereelle vankkaa kokemusta omaavia työterveyshoitajia vastaanottotyöhön. Toivomme kokemusta itsenäisestä vastaanottotyöstä, terveysneuvonnasta, terveystarkastuksista sekä muista lääkäriaseman sairaanhoidollisista työtehtävistä. Edellytyksenä työhön on ajantasainen rokotetaito. Työtä tehdään asiakkaamme tiloissa Tampereen keskustassa. Työvuorot saat tietoosi aina hyvissä ajoin etukäteen ja nämä lyhyet vuorot painottuvat aamupäiviin. Kumppaniyrityksemme toiminnan kasvaessa voit yhä enemmän itse määrittää omia työaikojasi.

Erityisesti toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, pilkehtivää asennetta sekä  joustavaa pelisilmää ja itseohjautuvuutta muuttuvissa tilanteissa.

Mikäli pesti voisi kiinnostaa, olehan rohkeasti Joikuun yhteydessä!

Lisätietoja:
Joiku of Life // asiakaspalvelu
0400 353 070

%d bloggers like this: